Sesongen 2021 starter fredag 11. juni og holder åpent frem til søndag 8. august.

Vi tilbyr overnatting i enkeltrom eller dobbeltrom, hvor det også er mulighet for ekstra oppredd sovesofa til en tredje person. For større grupper kan vi også tilby skreddersydde opplegg etter avtale.

Vi tilbyr også hus med flere soverom til utleie.

 

Enkeltrom

Kr. 570,-
Innsjekk: kl.15.00
Utsjekk: kl.12.00

Enkeltrommene er møblert med en seng, skrivebord og en sofa. Rommet har eget bad med dusj og toalett. Wi-Fi er tilgjengelig i hele bygget og parkering på anvist sted er gratis. Frokost serveres mellom kl.08.00-10.00 i matsalen, eller tidligere etter avtale. For måltider utover frokost har du tilgang til felles kjøkken med noe utstyr. Vi har også TV-stue og tilbyr tilgang til vaskerom mot betaling. Bruk av fritidsfasiliteter som treningsrom, bordtennisbord, sandvolleyballfelt og fotballbane er gratis.

Klikk her for å bestille rom

 

 

Dobbeltrom

Kr. 880,-
Innsjekk: kl.15.00
Utsjekk: kl.12.00

Våre dobbeltrom er møblert med to senger, skrivebord og en sovesofa. For et tillegg i prisen er det mulig å reie opp denne til en tredje person. Dette avtales med resepsjonen før ankomst. Rommet har eget bad med dusj og toalett. Wi-Fi er tilgjengelig i hele bygget og parkering på anvist sted er gratis. Frokost serveres mellom kl.08.00-10.00 i matsalen, eller tidligere etter avtale. For måltider utover frokost har du tilgang til felles kjøkken med noe utstyr. Vi har også TV-stue og tilbyr tilgang til vaskerom mot betaling. Bruk av fritidsfasiliteter som treningsrom, bordtennisbord, sandvolleyballfelt og fotballbane er gratis.

Klikk her for å bestille rom

 

 

Frokost

Vi serverer frokost som buffet mellom kl. 08:00 og 10:00 hver dag. Dersom du har behov for å spise frokosten din før det, kan du gjøre en avtale i resepsjonen, og få servert en enkel frokost på brett. Vi har fått gode tilbakemeldinger på vårt utvalg, som kan variere noe fra dag til dag. Hver dag tilbyr vi et utvalg av salte og søte pålegg, kokte egg, rundstykker, brød og knekkebrød, kornblandinger, yoghurt og frukt. Vi tilbyr et assortert utvalg jus og melk, kaffe og te. Dersom du har behov for spesialkost (f.eks. glutenfri, melkefri) ta kontakt i resepsjonen så tilpasser vi dette.

 

Grupper/arrangement

Vi tar også i mot grupper og kan stille til rådighet kurssenter og selskapslokale. Ved større kurs-arrangement er det plass til ca 100 overnattingsgjester. Vi tilbyr også på bestilling turopplegg i Ålesund, på Sunnmøre eller i fjellene. Turforslag kan fås, og det kan skaffes guider. Til festsamvær, minnesamvær el.l. kan det serveres alle slag måltider, fra enklere kaffimåltid til festmiddag. Vi kan skreddersy serveringen slik du ønsker det. Ta en titt på vår cateringside for tips og ideer.

 

Ta gjerne kontakt på telefon 47 70 17 76 00
.