De første 56 årene het skolen «Møre ungdomsskole» og hadde sitt tilholdssted i Nørvasund i Ålesund. Først på 1970-tallet ble det skoleanlegget vi har idag etablert på Blindheim i det som da hørte til Borgund kommune. Denne kommunen ble like etterpå slått sammen med Ålesund, og folkehøgskolen fikk det kommunenavnet som forsvant ut av historien. Spør du en sunnmøring om vegen til folkehøgskolen vår, kan det hende du må bruke Borg for at han skal skjønne hvor du skal. Borg har blitt navnet til Borgund folkehøgskole i dagligtale. Borg eller Borgund folkehøgskole er samme sak. En trygg borg vil vi gjerne være. Les mer.

 

instagram2 #borgfhs

 

[instagramfeed tag=»borgfhs»]

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.