Ja, da har vi vært på farten ei uke, og det er på tide å mimre litt over alt vi har opplevd i disse dagene.

Vi befinner oss nå på Magnetic Island, og mange av oss har gledet oss stort til å bo på Koala village. Koalene var kjempesøte, det var alle enige i. Det var verre med krypdyrene som slanger, reptiler i ulike varianter , små krokodiller og edderkopper! Man skulle foresten tro at etter at de aller fleste har kastet seg ut i et strikkhopp, så skulle noen helt ufarlige krypdyr virke heller som en under middels skremmende aktivitet!

Guiden vår, Tony, var tydeligvis overbevist om at beste måten å overvinne frykt på, er å stå ansikt til ansikt med den..!! Så da synes villmarksguiden at læreren Aida skulle gå foran som et godt eksempel og vise studentene at det ikke på noen måte farlig å holde en slange. Slangen ble rett og slett slengt rundt halsen på oss, og Aida gråt nesten av frykt, Even H brølte av frykt og Even L skalv enda verre! Om vi ble kurert for vår slangefrykt eller ikke…?

Tror bildene skal få fortelle resten her…

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.