gruppebilde

Sunnmørsk natur er relativt ukjent for mange som er nyankommet Borg. Derfor startet vi et aktivt år med tur til Høgkubben (450 moh) som ligger rett bak skolen på Emblemsfjellet. Sterke i tall og i låra seig vi oppover gjennom gran, bjørk og furu til gradvis bedre utsikt. Velsignet med godt vær kunne samtlige nyte synet av øyene mot vest, Sunnmørsalpene mot sør og alt som ligger mellom. For noen var naturopplevelsen en overraskelse over all forventning, for andre en bekreftelse av drømmer om tinder og havet. Vi skal få stor glede av vår unike landsdel gjennom et aktivt år og ingen annet sted er mer naturlig som startpunkt enn Høgkubben. Takk for turen!

IMG_8352-2

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.