I forrige uke tok Sør Amerika Xplore klassen turen til Stadlandt på førjulstur med brett og balanse som hovedtema! Onsdags kveld tok vi turen til Ervik og Ervik barneskole som var vår base i to netter. Etter en tidlig start på torsdagen og kort men spennende kjøretur over «fjellet» til Hoddevika var vi klare til å ta fatt på turens hovedaktivitet, surfing. Alle fikk kjenne på kreftene vinden og havet på Stad kan by på i forhold som utfordret alle med rom for mestring. Flere fikk etterhvert flyten og rei Altanterhavsbølger som bare det.

Ervik kan også by på heftige havutsikt og spennende historie fra andre verdenskrig som vi tok oss tid til å utforske ved Hovden. Etter en lang dag med surfing startet vi kvelden med Peruviansk middag og en fortjent hvil. Deretter fortsatte brett temaet med en tur til Jonas Låven der elevene fikk prøve seg i skateboardrampen, på balansebrett, i buldreveggen og diverse turninstallasjoner.  Kvelden ble avsluttet med en variert miljøkveld komplett med quiz, sanginnslag, leker og «omvendt gjemsel».

Takk for turen!

IMG_1778-2

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.