IMG_1935

Tirsdager på Borg i vintermånedene preges av to minibusslast med ivrige skientusiaster som setter kursen mot Stranda skisenter. Som en del av valgfagstilbudet på Borg er ukentlig dager i trekket svært populært. Årets vinter har bydd på store snømengder og eventyrlige forhold på det som mange mener er Norges beste skisenter. Sist tirsdag var gondolbanen også åpen, som har Skandinavias største høydeforskjell fra topp til bunn på hele 618 m. Hittil har tirsdagene vært preget av pudder og skogskjøring, men denne uken kom kulden og sola og inviterte til storslåtte opplevelser høyt opp i anlegget med utsikt mot fjord og tinder før lange nedfarter i løypene og utenfor. Å ha et av Norges største skisenter under en times reisetid fra der vi bor og nærmest for seg selv i ukedagene er goder elevene våre får stor glede av.

Preben

G0050906redFoto: Eirik Rakstad, Bjørn Håkon Elgen Semb og Per Strøm

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.