Noen dager i januar er tunge. Planlagte toppturer i Sunnmørsalpene blir blåst bort og tålmodigheten testes selv om man vet at gode dager i bratt lende kommer alltid igjen. Idag var en slik dag. Etter nærmere en uke med sol og velstand trykket yr.no på pauseknappen og melder storslått påfyll i tindene mot sør. Det bli pudder i slutten av neste uke.

Friluftslivet handler noen ganger om å gripe tak i det man har for hånd og utforske det helt nære. Selv om stiene like bak Borg er kjent og kjære så er det noen uker siden vi har sett hverandre. Dagens gjensyn ble et høydepunkt i en uke allerede tettpakket med gyldne friluftsopplevelser.

Dersom disse bildene fra en fredag i januar stimulerer bør du sterkt vurdere hva du har tenkt deg til neste år. Skoleåret 2015-2016 kommer Canada Backcountry linja til Borgund Folkehøgskole og denne stien, og utallige fler som ligger minutter på sykkelsetet fra klasserommet, vil bli en minst like kjær og velkommen venn for deg som den er for meg. Året rundt.

Trykk på bilder i galleriet for å forstørre de. Keep the rubber side down.
IMG_2017-3IMG_2046-4IMG_2000-3

 

IMG_2070-3

Ser dette kjekt ut? Canada Backcountry ønsker deg velkommen som søker!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.