Hverdager. Dager med planer. Dager med drømmer. Dager mann aldri glemmer. 
Onsdag 04.02.15 var en hverdag på Borg. Topptur valgfag hadde en plan for dagen, Fremste Blåhornet. Vi drømte om eventyrlig skogskjøring, breie urørte flanker, ruvende topper, utsikt og bunnløs fjørlett pudderføre fra topp til bunn. Vi fikk alt dette og mer. En dag ingen av oss noen gang kommer til å glemme. På en onsdag.

#fhsliv

Topptur valgfag er en av mulighetene elever på Borg får utenom linjefag til å fordype seg i en aktivitet. I løpet av dette valgfaget drar vi på dagsturer til et utvalg av høydepunktene i Norges topptur destinasjon #1, Sunnmøre! Her er brett, løs og fast hel velkommen til å nyte lange dager til fjells med skiglede og oppdagelse i fokus. Dagen starter med gjennomgang av værhistorikk og meldinger, skredmeldinger og -rapporter og kart. I løpet av turene tar vi for oss ulike tema som vil gjøre elevene i bedre stand til å planlegge og gjennomføre turer på en sikker måte og øke sannsynligheten for at de kjører god snø hver dag de stikker ut. Bedre på ski blir vi også med turer på mellom 1100 og 1400 høydemeter, og i bedre form da:)

Skoleåret 2015-16 kommer Canada Backcountry til å tilbringe enda mer tid i disse vakre omgivelsene. På denne linja vil ski og topptur være hovedfokus for vinter og vår månedene. Søk idag!

Det laver ned i det vi bryter skoggrensa.
IMG_2140
Siri dukker opp ut av vintertåken
Top of our world
Top of our world
IMG_2156-001
Fornøyd med innsatsen!
IMG_2160
Store opplevelser
IMG_2158-001
Fjellsiden venter på en signatur
IMG_2161
Veivalg
Fri hel dans til dalbunnen

 

Foto: Per Strøm

GoPro foto: Bjørn Håkon Elgen Semb

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.