Går det an å reise og leve hjemmefra uten penger? I Norge? I 30 timer?

Svaret finnes i bildene her.  At det går, fikk Afrika Mangfold erfare denne uka. Menneskemøtene ble varme, noen fikk gleden av å gi og elevene våre fikk oppleve spenningen ved å reise ut i det usikre og håpe på å bli tatt imot av noen. Det gikk godt. Elevene fikk reise langt og de fikk mat når de trengte det, helt uten penger. Og det virket som folk de møtte ble glade av å kunne hjelpe til. Prosjektet gikk av stabelen akkurat den uka da regjeringa la bort lovforslaget om et tigge- og hjelpeforbud. Ikke sikkert Norge hadde blitt så mye bedre med et slikt lovforslag…

Les mer i lokalavisa i Oppdal:

» Fire svært fornøyde jenter sitter i frokostsalen på Skifer hotel fredag morgen. Etter en god natts søvn på hotellets regning, skal de snart haike tilbake til Ålesund, hvor de går på Borgund folkehøgskole.

Foranledningen til oppholdet, forklarer folkehøgskoleelev, Sofie Schulstok slik:

– Vi er med i et prosjekt på skolen som går ut på at vi skal komme oss så langt unna skolen vi kan og klare oss i 30 timer uten å bruke ei krone! …..» (http://www.opp.no/)

repost (4)

repost (5)

repost (6)

IMG_3801

IMG_2102(1)

IMG_3897

IMG_6029

Noen fikk bo på hotell …

IMG_8942

Og noen kom seg helt til Værnes!!

10966978_10152503633131735_462652401_n

 

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.