Sør Amerika Xplore klassen liker seg i bevegelse. Denne torsdagen brukte vi linjedagen til å utforske forflytning vertikalt. På topptau og led gikk høydemeter unna. Buldreveggen ble også flittig brukt til å terpe teknikk og bygge styrke mot nye mål i høyden. En kjekk, utfordrende og lærerik dag! Klassen har tidligere i år klatret ute på Magerholm feltet og vil nok ta seg en tur til ditt før året er omme. Klatring er stas og enda en ting man kan prøve i løpet av et rikt å på Borg!

20 minutter fra skolen med minibussen ligger Ålesund Klatreklubb sitt flotte innendørsanlegg (klatreklubben.no). Veggen blir mye brukt av Borg, spesielt i forbindelse med valgfag der elever får tilbud om brattkortkurs. Vi har 4 Norges Klatreforbund godkjente klatreinstruktører i staben her på skolen og holder alt utstyr en trenger til klatring inne og boltet klatring ute.

Noen bilder fra dagen:

IMG_2212
Tøffe Tak

 

IMG_2205
Buldring bygger muskler

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.