Utsiktene videre for elevene på Borg dreier seg mye om den store utenlandsturen som starter i uken som kommer. Et folkehøgskoleår går fort og da er det viktig å gripe dagen og utnytte nære muligheter selv om verden venter om få dager. Topptur valgfag kunne nyte storeslått utsikt fra turen til Jolgrøhornet (1253 moh) idag. Selv om veien til topps var til tider helt hvit, ble nedkjøringen spisset av solskinn og dagen dermed komplett. Glad i toppturer på ski og kunne tenkt deg å bruke mer tid på det? Sjekk ut linjetilbudet til Canada Backcountry

IMG_2576
God driv i en sprek gjeng

 

IMG_2582
Oppturer

 

IMG_2591
Det ble toppen idag og, men ikke så mye å se herfra.

 

IMG_2606-001
Ole Jakob tar en pust mellom frihelte svinger og nyter utsikten mot Liabygda

 

IMG_2614
Nedkjøring som ikke blir glemt med det første

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.