Foto: Div studenter og Knut Ståle.

En måned har alt passert siden vi sa adjø til jubileumsårets rekordstore elevkull. 113 elever forlot oss i mai. I disse dager tar vi inn de som skal få plass for høsten. Det er alltid litt inn og ut av listene i løpet av sommeren. Har du har lyst på et år hos reiseskolen i Ålesund så kom med søknad fram mot skolestart, så skal vi se om vi finner en plass til deg!

Når vi nå har ei ekstra kald og regnfull juniuke er det godt å tenke tilbake på det flotte været vi hadde på årets siste tur. Her er turminnet fra Ingeborg Kaspersen Revhaug om avslutningsturen til Runde og Kjeldsund:

Det er ingen tvil om at året på Borgund folkehøgskole har gått fort. Tiden flyr når man har det gøy er det noe som heter, og det virker riktig når man tenker tilbake på alle de utrolige turene vi har vært på, tingene vi har fått oppleve og minnene vi sitter igjen med. Dermed er jo en god avslutningstur på sin plass, og denne gikk altså til Runde. På veien stanset vi på miljøsenteret hvor vi fikk lære om Lundefuglen før vi dro avsted for å se den unike fuglen i virkeligheten. En kort fjelltur senere er de fleste heldige nok til å få et glimt og vandrer fornøyde tilbake. Jeg ble en gang fortalt at fint vær kommer til fine mennesker, og jeg antar at vi da er en gjeng med fine folk. På hver tur vi har vært på har solen tittet frem, og Norge har virkelig vist seg fra sin beste side. Dette ble intet unntak, noe som bidro til at stemningen var på topp! Ellers fikk vi overnatte på et vakkert plassert leirsted, folk fikk testet konkuranseinstinktet sitt ved et sporløp stippene satte opp og de som ønsket fikk bade på Sunnmørsbadet. Turen var fantastisk og levde opp til resten av året. Disse menneskene, disse turene, disse dagene og disse minnene vil vi nok aldri glemme. Takk for et flott år Borg, vi vil virkelig savne deg!
 .
FullSizeRender (2)
 .
Processed with VSCOcam with p5 preset
 .
Processed with VSCOcam with p5 preset
 .
FullSizeRender (1)
.
FullSizeRender
  .                                                                                        

 

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.