Inn i tinderiket

«One of the proudest in Europe» – William Cecil Slingsby

På Borg kommer høydepunktene på rekke og rad. Etter gjennomført bli-kjent-tur med klassene kan elevene velge mellom en tur innover og oppover i Sunnmørsalpene eller utover til øyene i vest. For de som velger Sunnmørsalpene starter vi  på topp og tar med flokken til et av nærområdets store alpine trekkplaster, Slogen (1564 moh). Patchellhytta er base for toppstøtt og gir turen en rolig og historisk ramme som setter standarden for elevenes førstemøte med de mektige Sunnmørsalpene. Sør-Amerika klassen var allerede kjent med dalføret nord for Habostaddalen, men dette ble første topp i samlingen for årets Borg elever.

Slogen byr på en spennende men overkommelig oppstigning og et av de beste utsiktene over Hjørundfjorden og tindene rundt. Store opplevelser på dørstokken til en reise for livet. Takk for turen.

IMG_4668-001
Kvelds stemning ved foten av dronningen
IMG_4673-001
Ikke ofte en så stor og flott gjeng er å finne i disse traktene samtidig!

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.