Borgund Folkehøgskole er en skole som vet å bruke nærområdet maksimalt. Vi er minutter fra mye av det vakreste og villeste Norge har å byr på, men det er ikke bare Sunnmørsalpene og øyene i vest som er vårt lekegrind og klasserom. Naturopplevelsene venter bare noen få hundre meter fra døra på internatet og der er både fjorden og fjellet. Emblemsfjellet er et stort friluftsområde som skolen bruker til mange ulike aktiviteter både til linjefag og valgfag. Stisykling er et fag som tilbys som valgfag tidlig på høsten for alle elever ved Borgund Folkehøgskole. I tillegg er stisykling en stor del av vår Canada linje. Uansett om du har mye eller lite erfaring med sykkel fra før er det å bevege seg på to hjul langs stier i skogen og på fjellet en helt unik opplevelse. Å finne flyten, kjenne mestring og utfordre seg selv er stikkord for en aktivitet du har mulighet til å drive mye med på Borg. Linjelærer Per Strøm  har laget en kortfilm fra noen av hans favorittstier som ligger så nærme skolen at du nesten kan lukte hva Jorunn  har i grytene til middag. Bli med ut en tur og la deg inspirere!

Full HD oppløsning kun i VIMEO, anbefales:)

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.