Nok en gang preges resepsjonsområdet av høylytt musikk fra et jødisk bryllup. Det kan virke som om bryllup hver kveld i uken er normen her i Israel. Nå er det kun vi lærerne som er våkne. Nei, det er nok ikke den fulle og hele sannheten. Med tanke på at vi har vår nest siste kveld her i landet, er det nok endel som benytter seg av muligheten til en nattlig samtale i gangene. Og for all del, er man på tur er man på tur. Og det  skulle ikke skorte på ting å snakke om. Ja, enkelte har til og med uttalt at de begynner å bli klare for å komme hjem nå, trekke seg litt tilbake og virkelig ta inn over seg alt de har opplevd. Det er deilig å komme seg ut på tur, men når man er på tur blir man også minnet på alt det gode, kjente og kjære hjemme i moderlandet. Vel, til saken for hånd: en ny, fantastisk dag i Jerusalem er over. Hanegalkirken, Gravhagen, Vestmuren (Klagemuren) og matmarked var blant godsakene som sto på menyen. Ta en titt på bildene, og du vil nok si deg enig i at dagen har vært av en vel anvendte sorten!
1-IMG_5913

 

1-IMG_5823

 

1-IMG_5830

 

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.