Musikk er et nøkkelord i tida før jul. Den ene kirken etter den andre invaderes av mer eller mindre kommersielle stjerner, og kortterminalene går varme. Noen musikalske opplevelser har en lavere terskel. Helt uten kjendisfaktor kan noen musikkopplevelser gå gratis og uhindret inn i hjertet. Som under en kveld med våre egne stjerner.

Under både ledelse, inspirasjon og direksjon av våre egen høyt avholdte lærer Ragnhild, hadde mange stemmer funnet veien fra scene til hjerte torsdagskvelden før avslutningsuka. Minikoret og 5-6 solister mestret eventuell beskjedenhet og scenefrykt, og fikk heder som fortjent av Ragnhild for nettopp det. For å tørre å stole på stemmen sin, og tro på at en har noe å gi som er verdt å dele.

KST_9128

 

Flerstemt harmoni med akkompagnement.

Vi fikk gleden av å høre Mona, Jalini, Birgit, Mikkel, Cathrine, Kari-Anne, Frida og Ingrid H. En solid gjennomgang av både julesanger og mindre julete sanger av både solister og minikoret vårt.

Den fine kvelden er allerede på vei bakover i minnet, men akkurat der og da fikk vi som var tilstede en varm inngang til juleferien, og ikke minst en ny opplevelse av flere elever på scenen foran resten av skolen for første gang. Som Han Innante’ ville sagt – På grensen te rørandes.

 

 

Jalini bidro med sine klassevenner fra rbf til hele 3 soloinnslag!

KST_9104

 

Mona bidro stødig.

KST_9111

Mikkel sto fram som en habil gitarsolist med ditto stemme. Poeng for en tilbakelent «intimkonsertstil» – slippers og caps gir lav primadonnascore! Det står en blå Suzukigitar og venter på Mikkel på New Zealand. Vi er flere som håper på noen fine kvelder der..

KST_9126

Stjerner både på vårt nye juletre, og på scenen..

KST_9093

KST_9125

KST_9112

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.