Vi skifter valgfag tre ganger gjennom året ved reiseskolen.  Forrige termin var det disse fagene på menyen: Styrketrening, Gitar, Klatring, «Snakk om film», Keramikk, Internasjonale forhold, Foto, Volleyball, Ukulele, Friflyt på Strandafjellet, Billedbehandling, Eksotiske retter, Skriveworkshop, Klatring, Futsal,  Gøy i gymsal, Indiaca,  Tegne/malekurs, Sushi, Ballspill, Vi og de andre, Minikor, Ballspill, Insanity Workout, Doku-vinter, Strikking, Radio, Jobbjakt og Dykking.

Neste termin er vi klar for Foto, Bootcamp, «Snakk om film», Klatring, Dykking, Volleyball, Keramikk, Crossfit, Vokal, Indiaca, Band, Eksotiske retter, Topptur, Gøy i gymsal, Fjøre til fjell, Engasjer deg,  Urix pluss, Vi og de andre, Maleri, Sushi, Styrke/kondisjon, Foran Peisen, Smykkeverksted, Egentrening, Bo bedre, Litteraturgruppe, Futsal/fotball og Arbeidsveiledning.

Noen variasjoner vil det bli fra år til år. Velger du en faglinje vil du ha sikret deg plass på de valgfagene som hører til faglinjen. Mer om linjetilbudet kan du lese her.

Hos oss er det mange fagvalgmuligheter. Så får utebildene likevel representere helheten. Hver tirsdag har vi vært på Strandafjellet med Friflyt-gruppa. Neste termin er  det nok toppturer på ski som vil stå for de mest spektakulærer friluftslivbildene.

IMG_3737 IMG_3593 IMG_3766 Screenshot_2017-02-08-13-00-16 Screenshot_2017-02-08-13-01-01

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.