Vi har spurt noen av elevene våre om hva som er det beste med Borgund folkehøgskole – reiseskolen i Ålesund – på landets beste vestkant. Svarene har vi lagt ut nedenfor. Alt det disse forteller om og mere til, kan bli ditt.

Ny Borgreise starter 19. august. Inntaket pågår, søknad kan du sende her (trykk på denne lenka).

Informasjon om linjevalget finner du her (trykk på denne lenka). Ved Borg velger alle en reisemålslinje, i tillegg kan du velge faglinje nå eller satse på å finne din unike valgfagkombinasjon når når du kommer til skolen. At du har stor faglig valgfrihet er noe mange nevner når de skal si noe om hva som er det beste med Borgund folkehøgskole.

Informasjon om økonomi finner du her (trykk på denne lenka). Vi setter vår ære i å gi opp den reelle prisen som et år koster, slik at det ikke kommer så mange tillegg for deg. Hos oss er rom med bad/wc inkludert, 4 måltid pr dag når vi er ved Borg og oftest 3 måltid/dag når vi er på reise, fellestur til Israel og Vestbredden er inkludert, mange turer lokalt rundt på Sunnmøre og i Norge er inkludert og alle elevene har valgt en reisemålslinje med tur som også ligger inne i grunnprisen. Vi går for #myeerinkludert. Dette kan det være viktig å være oppmerksom på når du sammenligner oss med andre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg oss på Instagram! Søk etter #borgfhs – som elevene bruker når de tagger oss, eller @borgfhs som er skolens offisielle kanal. Dette er de siste bildene merket #borgfhs:
[wdi_feed id=»1″]

 

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.