«The BEST Olympic Games ever!», pleide den tidligere IOC-sjefen Juan Antonio Samaranch å si. Vi kan melde om «The BEST Borg-Games ever»! I alle fall med tanke på været som vartet opp med skyfri himmel og herlig solskinn gjennom hele lørdsgsseminaret. Men også innsatsen var stort sett upåklagelig.

Harde taklinger i såpebandy, stilige homeruns i baseball, røffe angrep for å stjele flagget i Capture the flag, kunstkast i horse-shoe-throwing-competition, nesten hole-in-one-golfing, osv, osv… eller «griiiiseflaks» for å sitere en anonym dårlig/»engasjert» taper. Stemningen var på topp og vi koste oss i det unike Borg-fellesskapet en gang til.

Motsatt til OL arrangeres Borg Games hvert år! Været kan vi ikke love kommer til å bli like flott, men helt Konge blir det uansett, også neste år – når DU er med!

Velkommen til Borgund folkehøgskole! Søk nå og få et uforglemmelig år på vakre Sunnmøre!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.