Tekst og foto: Lea Fetveit Oliversen og Astrid Seland
Nå er skoleåret ordentlig igang, og livet på Borg blir bare bedre og bedre. Til tross for mye regn på søndag, begav vi oss ut på en ny tur. Denne gangen helt til topps! Høgkubben badet i sol, og utsikten gjorde det verdt strevet. Fra toppen fikk vi 360 graders utsikt over Sunnmøre, og med solnedgangen i bakgrunnen ble det et syn vi sent vil glemme. I en verden full av teknologi og sosiale medier er det deilig med et avbrekk, men selvfølgelig måtte turen bli foreviget med noen bilder. Her er bilder av gjengen i litt finere vær enn i forrige blogginnlegg.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.