I starten av åpningsfesten ble Ålesund folkehøgskole høytidelig og høylydt åpnet. Da ordfører i Ålesund, Eva Vinje Aurdal, erklærte det nye navnet offisielt og klippet snoren, eksploderte salen i konfetti og et voldsomt drønn! Hun håpte at elevene ville ha et flott år og at de senere ville slå seg ned i byen.

Åpningsdagen på det nye skoleåret inneholdt som alltid stor spenning. Nye personer skulle bli kjent med hverandre. Det var registrering, innlosjering og masse informasjon og samtaler hele dagen. På festen med presentasjon av de nye elevene var utladningen i starten en god start både på skoleåret og for Ålesund folkehøgskole. Stippene, som alle gikk her i fjor, skapte god stemning med sin humoristiske presentasjon. Den nye logoen for skolen gikk igjen og personalet var selvsagt kledd i T-skjorter med den nye logoen godt synlig. Foreldrene ble også ønsket velkommen tilbake til Venne- og familiehelg 23.-25. november.

Da det smalt!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.