Det store korslaget

Laurdag var det klart for det store korslaget og den første elevkvelden på skulen. Ettermiddagen gjekk til øving på sang og dans og forventningane steig til uante høgder.

Det vart ein kveld med morosame kostymer frå opprivne plastposar til heimevernsuniform.  Nokre hadde laga presentasjonfilm, andre stilte med stemmeoppvarming, blokkfløyter, eigelaga tekst  og nokre tok med seg halve skogen. Å kåre ein vinnar var ikkje enkelt med eit så skyhøgt nivå og den lille juryen var ikkje samstemd. I tillegg til førsteplassen, fekk alle heder og ære for noko dei hadde gjort særskilt bra! Kos deg med bilete frå ein uforglemmeleg kveld men mykje fargar, glede og samhold.  

Her er link til enda fleire bilete.

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.