Skoleåret er enda ung, men vi er allerede godt igang med store opplevelser. Å bygge samhold og erfare sammen er viktig i oppstartsfasen av et nytt år. 80 av årets Ålesund Folkehøgskole elever valgte å ta turen til Patchellhytta i Sunnmørsalpene med mål om å bestige den klassiske toppen Slogen (1564 moh). Elevene er godt forberedt på utfordringene turen kan komme til å gi dem. For mange blir det opplevelsen av å få støtte og hjelp til å nå målet som gjør størst inntrykk. For andre er det erfaringen av å kunne bidra positivt til at en ny venn fikk en god opplevelse på fjellet som er sterkest.

Været samarbeidet og la til rette for flotte dager i fjellet både til å fra hytta i Habostaddalen og selve på Slogen. Fjellsport og hyttekos i skjønn forening i hjertet av Norges vakreste fjellområde:) 

Besøk bildegalleriet for innblikk i denne fantastiske turen!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.