Når vi sier at du på Ålesund folkehøgskole kan skreddersy ditt drømmeår, så mener vi virkelig det. Og mye av grunnen til det, er den store mengden valgfag vi kan tilby. Lærerne på skolen sitter på unik dybdekunnskap om alt fra foto, kunst-, litteratur- og musikkfag, til matlaging, politikk og film, og selvfølgelig også idrett og friluftsfag.

Mange av elevene på Ålesund folkehøgskole er glade i idrett og friluft – og søker seg ikke bare til en god folkeskole, men til Sunnmøres tinder og fjorder. Samtidig opplever vi at mange som søker seg til skolen, ikke er utpreget friluftsvante, men har søkt plass blant annet fordi de la merke til valgfagsmenyen vår!

Tre dager i uka kan du i stor grad forme skolehverdagen selv. Under finner du noen blinkskudd fra flere av våre valgfag – her representert ved Golf, `På sporet av noe ekte´, Toving, Tegning, Keramikk og Creative Writing.

Er dette en skolehverdag du også kunne likt?

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.