I helgen gikk årets solidaritetsløp av stabelen. Formålet med løpet er å samle inn penger til skolens solidaritetsprosjekt. Elevene hadde på forhånd skaffet seg sponsorer, som sponset ett beløp pr runde eleven løp eller ett fast beløp. Solidaritetskomiteen arrangerte i tillegg aktiviteter for barn i nabolaget og cafe med både popcorn og kaker.

Pengene som kom inn gjennom dette løpet går til Strømmestiftelsen sitt prosjekt «Sjef i eget liv». Sjef i eget liv er en ettårig utdanning for ungdom i alderen 13-19 år som har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og mulighet til å tjene egne penger. Slik kan en unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting. Les mer om Strømmestiftelsen og hvordan de jobber på: https://strommestiftelsen.no.

Voss fallskjermklubb sponset med fallskjermhopp til en av de som fikk en mest penger til prosjektet. Gratulere til Ingeborg Bergseng for flott innsats og takk til Voss fallskjermklubb for en veldig fin premie.

Takk til skolens solidaritetskomite for et godt planlagt og gjennomført arrangement.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.