Vi har fylt alle sengene våre med elever foran skoleåret 2019-20! Ennå står det bare juni på kalenderen og vi har full skole. Det kan hende at noen trekker seg. Da har vi noen plasser vi kan gi til de som velger å stå på venteliste. Vi vil prioritere gutter til de siste plassene vi får ledige fram mot skolestart. Vi prioritere også elever inn på de reisemålslinjene som pr i dag er minst. Da får vi jevnest mulig fordeling av elever knyttet til hver lærer. Dette er forklaringen på at det fortsatt står «ledig» på et par av linjene.

Fortsatt god sommer og ikke vær redd for å søke plass her dersom du har et håp om å tilbringe folkehøgskoleåret ditt i vakreste Ålesund!

Oppdatering 16. juli 2019:

Det er få som sier fra seg skoleplassen i år, vi har derfor ikke vært i stand til å ta inn flere siden vi stengte inntaket 10. juni. De neste tre ukene fram til 8. august vil inntaket til høyere utdannelse bli klart og første avdrag skal betales for skoleåret. Dette kan påvirke elevtallet vårt litt slik at noen nye får tilbud. Vi vil prioritere inntak i samsvar med teksten over her. De linjene som har best plass er Canada, Europa og Afrika. 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.