Foto: Aida

Tekst: Hallvard

Åpningsdagen, 24.8, kl 10.00 sto velkomsttelt, plakater, 8 fullada stipper og spente lærere klare til å ta imot 112 nye elever med familie og foresatte. Alle tilgjengelige rom og senger var satt av til bruk. Etter velkomstdrinken, blandet av stippene etter nøye smaksutprøving, fikk eleven kjærlig ledelse til rommet og litt orientering. Så var det satt fram deilig gulerotkake med kaffi eller te hvor en kunne ta en hyggelig drøs.

Klokka to fikk halvparten av elevene middag, mens andre halvpart fikk orientering i amfiet. Vel en time etterpå byttet gruppene. Etter en kort pause startet åpningsfesten.

Den inneholdt presentasjon av personale og alle klassene. Styreleder for skolen, Rigmor Andersen Eide, ønsket elevene velkommen til Ålesund som har som motto «et hav av muligheter». Det kan også gjelde dette skoleåret, når mulighetene blir brukt. Før rektor sa mer om skolens visjon og mål, sang det nye skolekoret. Og det kunne høres!

Utpå kvelden var det Blikjent-kveld i hallen og nye vennskap var allerede knyttet.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.