Tekst og Foto: Per Strøm

Topptur valgfag er et av våre mest populære valgfag gjennom året med toppturer på ski mellom slutten av februar og ut skoleåret. I år ble topptursesongen for elevene noe kortere enn vanlig pga COVID-19 men det ble noen fantastiske turer for det!

Vi fikk med oss mye sol og løssnø på bl.a. Høgsvora, Blæja, Auskjeret og Langfjella. De fleste av disse er under en time total reise fra skolen! 

Toppturer i verdensklasse hver uke med gode venner og med god veiledning er en gode vi er stolt av å kunne tilby elevene våre. I tillegg til å gå kule turer og kjøre mye fin snø så er det et fokus på å lære gode sikkerhetsrutiner, bli godt kjent med utstyret sitt, rutevalg med mer. Skolen holder alt av skredutstyr som kan leies av skolen til en svært rimelig pris. Et fantastisk første møte med toppturer på ski som aktivitet som gir deg erfaring som gjør deg tryggere på tur også etter folkehøgskoletiden. 

Er du en potensiell søker som kunne tenkt deg å bruke enda mer tid på topptur i løpet av skoleåret så er Canada Adventure Sports linja for deg!

En flott gjeng på tur!
Fellesskap i friluft er helt unikt.
Å sette løssnø svinger badet i sol med skolen synlig i bakgrunnen er ikke hverdagskost, eller vent litt, det er det på ÅFHS!
En dag ingen av oss glemmer på vei til Høgsvora.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.