Året er godt i gang og vi er svært begeistret for å ha samlet så mange flotte unge mennesker til «En Reise for Livet» ved Ålesund Folkehøgskole. 

Vi åpnet nok en gang skoleåret med tradisjonsrik søndagstur første skoledag. Vårt nærområde byr på mange flott turmuligheter som elevene får glede av året rundt. Emblemsfjellet, like bak skolen, er en eldorado for turgåing, løping sykling og skigåing. På søndag tok vi turen til Eikenosen der vi fikk nyte utsikten, Vestlandslefse og godt fellesskap. Elevene fikk deretter valget blant fire alternativ alt ettersom hvor langt og høyt de ønsket å gå. Høgkubben (450 moh), som er det høyeste punktet på sørvestsiden av Emblemsfjellet viste seg å være det mest populære turmålet også i år. Herfra får du spektakulær utsikt til Sunnmørsalpene i sør, Ålesund by i vest og øyriket i nordvest. 

Året er godt i gang og vi er svært begeistret for å ha samlet så mange flotte unge mennesker til «En Reise for Livet» ved Ålesund Folkehøgskole. 

Takk for turen! Vi gleder oss til mange flere i løpet av året:) 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.