Hver lørdag har skolen ulike seminar på formiddagen. Årets første lørdag var det teambuliding som stod på programmet. Elevene ble delt inn i ulike grupper, og som lag skulle de løse ulike utfordringer sammen. Blant annet skulle de lede hverandre gjennom en hinderløype, memorere flest ting i Kims lek, bygge papirtårn og forflytte seg raskest mulig fra en side av gymsalen til den andre ved hjelp av gymmatter og benker, for å nevne noe. Vinnerne i hver pulje møttes til slutt i en superfinale, som bestod i å bygge det høyeste tårnet av bruskasser på kortest mulig tid. Stemningen var god, bølgen vandret fram og tilbake flere ganger, og mange holdt pusten for hver bruskasse som ble stablet. Vinnerne klarte å stable nesten helt til topps i gymsalen, og kunne glede seg over premie fra Pizzabakeren. Gratulerer!

 

 

Vinnerlaget av årets teambuilding, de stablet det høyeste tårnet av bruskasser på kortest mulig tid. Gratulerer!!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.