Søk halvårskurs våren 2022! Perfekt alternativ etter militæret eller om du trenger et avbrekk i studiet.

Sjekk ut Reis Idrett og friluftsliv, Reis Mangfold og Bærekraft, og Reis Opplevelser. Inntaksbrevene er ferdig luftet og klare til utsendelse. Halvårskursene starter 5. januar 2022.

Basert på livsglede skal (halv)året være

ei indre reise, ei sosial reise og

ei reise ut i det ukjente!

De tre halvårskursene våre gir deg mulighet til å oppleve Sunnmøre i vinterskrud og bli med på ei av reisemålslinjenes lange reiser i mars.  Du velger valgfag sammen med helårskurset og blir en del av ei reisemålslinje.

Velg mellom:

Reis Idrett og Friluftsopplevelser

Les mer her

Reis Mangfold og Bærekraft

Les mer her

Reis Opplevelser

Les mer her

 

Skoleåret 2021-22 

Vi har gjennom 2020-21 lært mye i å få maks ut av reiseopplevelser på tross av mye usikkerhet rundt all planlegging. Dette tar vi med oss til 2021-22 og vi lover alle søkere nok et fantastisk år ved reiseskolen!

Noen reiseopplevelser er dine personlige – hva skjer med deg gjennom hele skoleåret? Noen er sosiale – hva oppdager du i et fellesskap med andre og til slutt – hva skjer med deg når du blir med på noe du ikke har vært med på før? Dette kan like gjerne være å stå på scena i musikalprosjektet, klyve opp på Slogen eller å surfe ved Byron Bay. 

Linjene våre har litt forskjellig fagidentitet, noen går på opplevelser, noen på forståelse og noen gir deg erfaring i idrett og friluftsliv. Alle linjene gir en unik opplevelse av Norges vakreste vestkant; Sunnmøre – med øyer, fjorder og tinder. Nr 1 og 10 på Lonely Planets liste over det riktige å besøke i Norge, er vår fjord og vår by. Surfeparadiset Hoddevika ligger så nært oss at nær alle linjene drar dit, ofte flere ganger i året.

Reisene kommende skoleår

Oppdatert 14. september 2021:

  • Utenlandsreiser sammen med Ålesund folkehøgskole våren 2022 vil nok forutsette at du er vaksinert.
  • Som vaksinerte kan vi reise karantenefritt i hele Schengen og Eu samt til noen oversjøiske land som USA – Canada. Det går en del rykter om Australia og stengning utover 2022.  
  • Afrika og Sør-Amerika: Det kan hende det fortsatt er usikkerhet i mars 2022 rundt helsevesenet og smittesituasjonen i landene vi har brukt å besøke i Afrika og Sør-Amerika. For disse to linjene må vi kanskje vurdere å endre reisen dit den lar seg gjennomføre. Peru ser ut til å komme langt med vaksinering til jul 2021 og vi kan sannsynligvis reise dit. Dersom det ikke åpner opp for Kenya/Tanzania må disse reisemålene byttes ut med et annet Afrikansk land eller et reisemål i Europa som kan gi oss noe av de samme kulturmøtene. Dette blir prosjekter som disse linjene får være med å utforme. Det kan også være at det skjer så mye med vaksinefordeling i verden og mutasjoner at pandemien på verdensplan er over i januar 2022, da kan vi reise til Afrika og Sør-Amerika som før.

Ikke vær redd for å ta kontakt med meg på sven@alesundfhs.no om du har spørsmål.

El Capitan
.
.
.
#yosemitenationalpark #fhsliv #afhsbackpackpåtur #afhsbackpack #alesundfhs #folkehøgskole
📸 aidafoto.no
alesundfhs folkehogskolene
...

24 0

Stisykling i Squamish er en opplevelse for livet!
Satsingen på stisykling i British Columbia er størst i verden og episenteret i provinsen er Squamish.
Vi brukte en dag på å smake litt på gullstandarden i stibygging. Flytstien Half Nelson ble det mange runder på. 11 minutter men ren fornøyelse!
.
.
.
#alesundfhs #alesundstc #fhsliv #friflyt #stisykling #squamish #halfnelsonsquamish #sorca
...

16 1

Takk for nå vakre Ericeira. Jeg kommer tilbake!
#ericeira #portugal #ilovemyjob #fhslærer #enreiseforlivet #alesundfhs
...

24 0

En video fra den lange reisen til California✈️🇺🇸
folkehogskolene alesundfhs #fhsliv #linjetur #afhsbackpack #alesundfhs #folkehogskolene
...

2 0

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.