Når pilegrimene fra Ålesund fhs legger ut på tur og tar fatt på stiene over Dovrefjellet, da snakker vi om en stolt og lang tradisjon. Pilegrimsleden til Nidarosdomen i Trondheim er det mange fra vår skole som har gått. Hvert år i september pakker vi sekk, telt og lavvo og legger ut på en vandring som tar oss gjennom fantastisk natur og samtidig gir mulighet til ettertanke og fellesskap. Noen ganger kan været by på en ekstra utfordring med regn, vind, kulde og snø.

Denne gangen smilte sola (nesten) non-stop og høstfargene strålte i all sin prakt! En kunne til og med se noen pilegrimer som gikk deler av turen i shorts. Så herlig var det. Og når bålet brenner og stemningen stiger, da klager en ikke over noen kuldegrader – lønnen er nemlig en stjernehimmel du neppe får se i byen. Hele Melkeveien glitret over oss og det var lett å føle seg som en del av noe større.

Litt av den samme følelsen fikk vi da vi avsluttet vandringen i selveste Nidarosdomen. En mektig opplevelse som kronet en reise som vi ikke kommer til å glemme med det første.

KLIKK HER FOR HELE BILDEGALLERIET (Det kan komme enda flere bilder etterhvert…)

OG ENDA FLERE BILDER HER!

Lesernes kommentarer

  1. Takk for deling av bilder. Det er så fint å følge dere! Det må ha vært en fantastisk reise! God reise videre dette spesielle året!

    • Takk for hyggelig tilbakemelding Anne! Det er kjekt å vite at dere følger oss her. Vi fikk virkelig en unik opplevelse på Dovrefjellet. Anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.