Endelig kunne vi invitere venner og familie til premiere på musikal igjen! I år valgte vi å sette opp Annie for første gang. Fredag kveld hadde vi kulturkveld, som gir et lite innblikk i hverdagslivet til elevene, med musikalske innslag, bildekavalkade og allsang. Lørdagen fikk de som ønsket det en guidet tur i Ålesund, og til slutt selve høydepunktet – premiere på Annie! Elevene har virkelig jobbet hardt – både på og bak scenen. Det er kjekt å se stolte og glade kjentfolk i salen. I alt hadde vi sju forestillinger for barnehager, skoler og en åpen forestilling for byen. Alle inntekter fra loddsalg og billettsalg går til Strømmestiftelsens prosjekt «Sjef i eget liv» – som gir hjelp til utdanning for unge jenter.

 

Lesernes kommentarer

  1. Tusen takk for en flott helg på Ålesund folkehøgskole. Alt dere tilbød oss foreldre var strålende – ANNIE var helt magisk!
    Takk for at dere finnes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.