//Dag 8

I dag har dagen vært ganske avslappende. Her på Aro-senteret er livet veldig fint, og standarden er meget tilfredstillende. Bortsett fra monster-edderkopper som føder ca. 1 million babyer i dødsprosessen. Litt støt i dusjen må man også leve med på den afrikanske landsbygden. For dere ivrige lesere befinner vi oss nå på et sted som heter Majiwa. Som sagt har dagen vær meget avslappende eller «max chill» som Johanne sa. Vi har slappa av i solen med musikk og en god bok. Det har også blitt litt tid å leke med barna som er på senteret. Her var det både aramsamsam og hihaho. Det er de lekene som slår best an blandt afrikanske barn. Litt senere på dagen ble vi vist rundt blandt den lille landsbygda som ligger utenfor senteret. Her ble vi vist såkalte «simbaer», kuer og geiter, gravsteder og hus bygd av jord og kubæsj.

image image image

Etter lunsj var det klart for nok en fotballkamp mot en secondaryschool. De fleste var aktive tilskuere her hjemme på senteret. Noen kan kalle det litt passiv heiing, men man sier vel at den mentale støtten er den beste støtten. Som en avslutning på dagen har vi delt ut tepper til barna (det blir vist kaldt her og), og utvekslet sangferdigheter.

I skrivende stund er det en urgammel fhs-aktivitet som står på agendaen; kortspill i alle former. Så da er det bare til å si godnatt her fra Kenya!