Etter en lang reise fra Ålesund var det allerede langt på natt da gjengen ankom Valencia. Det var derfor deilig å kunne få bruke den første turdagen til litt avslapping. Da vi våknet litt utpå dagen var det allerede god temperatur og solen stod høyt på himmelen. Det var derfor godt for oss vintervante nordmenn å periodevis kunne trekke oss litt inn i skyggen med strikketøyet.

DSC_3815
På et nytt sted er det også mye som skal oppdages. Vi fikk en omvisning på eiendommen og hvoren vi så var appelsintrær alt vi kunne skue. Det var derfor til stor glede å kunne få lov til å forsyne seg med appelsiner rett fra trærne. Ferskere og med bedre smak er det vanskelig å få dem og i tillegg å kunne fortære dem i en hengekøye satt prikken over i’en. Videre i en slik appelsinoverflod var appelsinene ikke lengre bare til for å spises, de ble også brukt til sjonglering og «ballkasting».
 DSC_3785IMG_6676 DSC_3781
Da det led mot kveld la gjengen ut på en liten spasertur, og forbi mandarintrær bestilt fra kongen av Marokko, gikk turen opp på en liten høyde. Heldigvis var det med appelsiner i ryggsekken som kunne nytes når toppen var nådd.
IMG_6756
-Hanne