Vi har noe vi bare må fortelle dere. Ventetida er over, vi har landet i Lima, og går nå på Sør-Amerikansk jord!! Det er nydelig!

Vi har lagt en lang ventetid bak oss. For nesten 7 måneder siden satt en gjeng med spente og kanskje litt nervøse elever i et klasserom på Borg. De som var samlet der hadde alle et felles mål. Å oppleve og oppdage Sør-Amerika. Nå er vi altså her, og alt skal ligge til rette for at vi nå skal få noen uforglemmelige opplevelser sammen. Det er en flott gjeng som jeg og Lars Johan skal få ha med oss på tur. Jeg tror vi skal klare å ta godt vare på hverandre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har alle lagt en lang dag bak oss for å komme hit. Noen har ikke sovet noe det siste døgnet, andre har vært ute i ekstremt god tid for å rekke flyet. (48 timer på Værnes før flyavgang. Det må vel være snakk om en slags rekord i å være ute i god tid) Vi har dundret over Atlanterhavet i 900 km/t i «motvind» Etter ca. 9 timer så vi for første gang Det Sør-Amerikanske jord under oss. Fløy over Venezuela, deler av Amazonas og til slutt den nordlige delen av Andesfjellene, før vi til slutt landet trygt i Lima.

Her er det fortsatt mandag, og de fleste lengter etter en god seng. Vi legger oss ikke på latsiden når vi kommer ned hit. I morgen er det en full dag med Paragliding. Kanskje noen er så heldig å klare å få litt luft under vingen. Følg med oss, så får du svaret på hvordan det gikk.

Vi skal spise frukost om 6 timer, så da sier vi Buenas noches fra Peru.

(På grunn av dårlig internett forbindelse i går, er dette innlegget litt gammel-nytt)