Etter storbybesøket i Valencia på onsdag var det nå på tide og utforske nærområdet Xativa. Jentene var veldig gira på en runde shopping, og derfor ble shoppingsenteret første stoppeplass. Her fant kjoler og «walkie-tallkies» veien ned i posene. Etter hvert som magene begynte å rumle fant vi oss en herlig asiatisk restaurant hvor vi koste oss med alt fra sushi til wok.

DSC_3988 DSC_3992

 

Mette og fornøyde satte vi kurs mot den gamle borgen i Xativa. Her hadde vi et historisk besøk, hvor vi utforsket murene og fikk god utsikt over Xativa.

DSC_4024 DSC_4041

 

Vi har nå kommet oss godt til rette her på Finco Abogat. Her har vi blitt godt tatt i mot av vert og personalet. Dette kom godt fram under middagen da May utbryter høyt og ærlig: «Her vil jeg være for alltid!»

IMG_6960 IMG_6914

Med så mange jenter på tur er det ikke til å legge skjul på at et stykke hot spanjol får mye oppmerksomhet. Dette er noe ikke alle legger skjul på. Det har allerede blitt en åpenlys krangel om hvem som skal få kapre ham. Katelyn har allerede gitt klar beskjed om at: «Han er min!», noe vi andre bare må finne oss i.

IMG_6900 IMG_6898

«Hottie» har alltid en RBF-jente på armen 😉