I dag har vi IKKE vært i Everglades. Vi har ikke kjørt airboat. Vi har ikke sett alligatorer. Heller ikke andre reptiler.

Det vi HAR gjort, var å ha en god lunsjbuffet sammen, og dele ut cash kontant det det VILLE ha kostet å kjøre luftbåt i Everglades. På turens hittil varmeste dag søkte vi ly på Florida Mall, og dro videre til vårt aller siste overnattingssted her i USA. Orlando er endestasjonen, og her bruker vi våre to-tre siste dager.

For å forklare litt da, så skjedde det en misforståelse, og airboat-selskapet la seg langflate. For oss blir det ikke mulig å rette opp i det, så Everglades utgår rett og slett. Men her får dere nyte bilder fra hva vi KUNNE opplevd i dag, samt litt visdom som vi alle kan ta med oss.

Mediene i dag har diskutert heftig Donald Trumps første 100 dager som president. Våre egne to amerikanere har imidlertid diskutert mannen og hans innflytelse på landet hver eneste dag, med stort engasjement. Vi vil følge spent med på den politiske fremtiden for USA videre!

Plasteret på såret for å miste dagens naturopplevelse er femti dollar å putte inn i Universal Studios-budsjettet. Det kommer godt med i morgen!