Ett skoleår er over og vi er godt i gang med å planlegge høsten og ta imot nye elever etter sommerferien. Vi har tatt en prat med tre av årets multisportelever for å høre hvordan de har hatt det dette skoleåret og hvorfor de bør velge ett år på Multisport Vi har fortsatt noen plasser ledig på Multisport Ball og surf kommende skoleår

 

Navn: Sander Storhaug

Hvordan opplevde 

du å være elev på denne linjen?

Jeg opplevde at det var en utrolig tøff og spennende linje og gå på. Følte også at hele klassen hadde et enormt engasjement for hva en idrett/aktivitet vi skulle gjøre.

Hva gjorde dere i linjetimene?

Vi gjorde så utrolig mye forskjellig og fikk virkelig gjort ting vi aldri hadde gjort før og selvfølgelig et bra klassemiljø med mye stå på vilje! Vi har gjort så utrolig mye forskjellig og spennende på linja. Vi har surfet, padlet elvekajakk, klatret via ferrata, ski hopp, fantastiske turer, klatret og zipplinet over fosser, ishockey og mye mer.

 

Hvorfor skal en velge ett år på Multisport Ball og surf?

Elever skal velge et år på Multisport Ball og surf fordi det er en sykt givende linje hvor man før prøve og gjøre ting man aldri har gjort før og bli god på det! Man kjenner på en mestringsfølelse og et ennormt stor engasjement fra både elever og lærere. Man bør virkelig velge denne linja hvis man liker sport og utfordringer!

 

Navn: Serina Nijjar

Hvordan opplevde du å være elev på denne linjen?

Det å være elev på multisport linjen har vært en glede for meg! Ingen dager er kjedelige, og vi gjør så mye variert i hverdagen at vi aldri blir lei. Klassen blir som en familie der man tørr å være seg selv og prøve på nye ting!

Hva gjorde dere i linjetimene?

Vi har gjort så utrolig mye gøy og vært gjennom mange aktiviteter som flere ikke hadde vært borti fra før! Surfing tror jeg var en av favorittene mine! Vi har prøvd skihopping, squash, curling, klatring, skiskyting, ishockey og masse masse mer! Overnattingsturer er alltid et høydepunkt. Her har vi masse kos og aktiviteter på kveldene som alle bare elsker!! Det kan være dype samtaler til masse tull og tøys.

Hvorfor skal en velge ett år på Multisport Ball og surf?

Fordi det er så utrolig bra samhold i klassen der alle pusher hverandre. Er det en ting du ikke mestrer helt er klassen en god trygghet å ha. Så er det jo alt det gøye vi gjør! Ikke en eneste kjedelig dag! Hele tiden i aktivitet og finner på masse gøy sammen med den fine vennegjengen du får. Vi har også de beste lærerne. Jan Kristianer et energirikt vesen som engasjere seg i alt vi gjør! Han stiller alltid opp om om det er noe. Du vil ikke angre på multisport!!

 

Navn: Kathrija Grytnes

Hvordan opplevde du å være elev på denne linjen?

Året ble ikke akkurat som jeg forutså at det skulle bli pga korona. Turen til Australia vi alle hadde gledet oss så mye til ble jo ikke noe av. Men er en det en ting jeg skal skyte av fra skolen og ikke minst linjelærer så er det planlegging på kort tid og ekstremt godt opplegg. Jan Kristian har vært utrolig frempå med å finne spennende og nye alternativer når ting ikke er gått etter plan. Men jeg må nok si at folka og samholdet man får med hverandre kanskje er det beste ved  å være elev her. Du møter så mange spennende og fine mennesker.

Hva har dere gjort på i timene på Multisport ball og surf? 

Hver uke får vi oppleve noe nytt og spennende. Alt fra surfing, til Via ferrarta, til elvepadling, til skihopp, til curling. You name it. Ingen dager er like og jeg føler meg så heldig som har fått muligheten til å prøve så mange nye aktiviteter på kun et år! Selv om vi ikke fikk oppleve reisen til Australia så har vi fått gjort så mye annet som har veid opp for den tapte turen.

Hvorfor skal elever velge ett år på Multisport Ball og surf?

Når jeg først startet på Multisport var jeg redd det bare skulle være topptrente folk her som ikke gjorde annet enn å trene. Der tok jeg heldigvis feil. Dette er en linje hvor det er plass til alle, enten om du er supersprek og elsker trening eller om du kun har lyst til å prøve noe nytt med en relativ aktiv hverdag. I løpet av dette året har jeg virkelig fått utfordret meg selv og testet grensene mine. Vi har gjort så sinnsykt mye gøy og mye nytt med en utrolig innholdsrik hverdag!! Altså, har du lyst på et år fult av muligheter til å prøve nye aktiviteter og sporter så anbefaler jeg virkelig å søke her. Her får du muligheten til å utfordre deg selv og teste ut ting du vanligvis ikke hadde gjort. Ikke minst er du med på skape et samhold med utrolig herlige mennesker!!

 

Dette var Serina, Sander og Kathrija sine opplevelser av ett år på Multisportlinjen. Vi har fortsatt noen ledige plasser på linjen. Ta gjerne kontakt med meg på Jankristian@alesundfhs.no eller på telefon 94289247 om du har spørsmål. Håper å se deg til høsten.

Du kan lese mer om hva jeg tenker rundt reise neste år på dette blogginnlegget.

https://old.alesundfhs.no/blog/blogger/multisport-21-22-erfaringer-og-opplevelser-venter-deg/