2. april (Anna Marie og Gunhild)

Etter noen dager med mye inn og ut av bussen, var det godt å være rolig på samme sted en dag. Dagen startet litt senere enn vanlig slik at vi fikk sovet ut, og etterpå bar det av sted til elvekanten ved Murray River. Her kom en venn av guiden med båten sin, og vi fikk muligheten til å boltre oss med både tubing og vannski, der tubing ble en soleklar favoritt. De som ikke var ute i vannet lå enten og nøt solen eller spilte med ball.

IMG_3287

IMG_3294

Dagens morsomste kommentar kom fra en lokal dame som drev et galleri i nærheten. Da en gjeng av oss kom forbi inviterte hun oss inn, og fortalte at hun hadde lagt merke til oss på grunn av vårt bleke utseende. Vi satser på at vi får mer farge utover turen.

Både dagens lunsj og dagens middag ble inntatt ved elvekanten, og igjen var det våre flinke guider som stod bak de utsøkte måltidene. Til middag fikk vi fisk, og selv om det er uvisst hvilken type fisk det var, så smakte det deilig.

Nanna

Anna Marie

For første gang på turen kom vi ovenfor en situasjon med dramatikk, da en av elevene ble stukket av en bie, og fikk en allergisk reaksjon… Men med erfarne folk rundt og støttende medelever løste det hele seg fint. Det er fint å vite at vi tar vare på hverandre når det skjer noe ekstra.

Kvelden ble avsluttet med en runde sheriff før alle gikk hvert til sitt, for å ordne seg til turen videre.