Det skjer noe hver dag, og derfor er det godt at man kan ha et par dager hvor det skjer litt mindre. Så i dag ble dagen brukt på litt shopping i Xativa. En liten, men veldig fin by bare 10 min unna der vi bor. Gutta blei ganske fort ferdig, men jentene kunne sikkert brukt litt mer tid. Der blei det både kjole, veske, solbriller, jakke, fotballkort, topper og til og med en hårklipp. Ja, vi jenter kan være ganske effektive når det er ting vi vil ha;) hehe.  Etter et par timer satte vi oss på en deilig liten kafe og spiste nystekte ciabatta:)

Sola varmet ganske bra i dag så da vi kom hjem tidligere enn vanlig var det på med sommer- og badetøy. Man kan bli ganske sliten når det er varmt, så noen av oss foretrekker best skygge eller slappe av inne etter travle dager. Vi andre som derimot nyter hver en solstråle la oss godt til rette. Bassenget har ikke helt vært klart (og været har ikke helt vært skikkelig varmt) , men i dag var det klart til bruk og sola steika godt så de tøffeste av oss tok oss en avkjølende dukkert i bassenget som var ca 15 grader!!. Blei ikke mange svømmetak, men mange nok til å føle at sommeren har virkelig begynt.

IMG_7899 IMG_7878

 

I morgen tar vi med oss spill og ball, sang og lunsj, og tar dagen på stranda før vi gjør oss klare for spennende aktiviteter de to siste dagene i Valencia!! På lørdag går reisen videre til Alicante:)

 

IMG_7974 IMG_7864 IMG_7909 IMG_7893 IMG_7875 IMG_7881 IMG_7882 IMG_7886 IMG_7888