Et folkehøgskole år er over for Hilda og Tormod på Australia Multisport linjen. I dette intervjuet får vi et innblikk i hvordan de to opplevde å være elev på denne linjen.

Hvordan opplevde du å være elev på Multisport?

Tormod: «Året på Multisport linjen opplevde jeg over all forventning. Vi hadde mye forskjellige aktiviteter og prøvde masse forskjellige sporter. Viss en liker å være i aktivitet og spesielt sport, så er Klassebildedette linja for deg. Vi hadde også masse spennende turer rundt omkring i lokal området. Både dagsturer og overnattingsturer».

Hilda: «For min del har året på Multisport vært en stor, positiv opplevelse!Det er det kjekkeste året jeg har hatt noen gang. Det å ha en hverdag fylt med gode venner, kjekke aktiviteter, flotte fjellturer, nydelig natur og koselige turer med klassen har vært helt topp»!

Hva har dere gjort på i timene på Multisport?

Hilda «Det som har vært så bra med Multisport-timene er at de har vært så varierte. Det var omtrent aldri det samme som stod på planen. Vi hadde alt i fra sandfotball, volleyball, freesbegolf og Via Ferrata til Amazing Race, leking i snøen, nattevandring over fjellet og hytteturer. Alle klassetimene har vært kjekke på hver sine måter».

ski

Tormod: “Vi var for det meste enten ute i naturen eller prøvde ut nye aktiviteter i hallen. Turene vi hadde var alltid et høydepunkt, hvor vi besteg fjelltopper og stod på ski. Vi hadde også noen få timer i klasserommet, der vi planla fremtidige turer og lærte mer om Australia».

 

Hva gjorde dere på AustrDCIM100GOPROalia turen?

Tormod: «Høydepunktet med å gå på Multisport var definitivt Australia-turen. Du skal lete lenge etter en så vakker, lærerik og opplevelsesrik tur. Vi gjorde alt i fra å møte aboriginere, surfe, rafte på sjøen til å hoppe i strikk og fallskjerm. Vi dykket til og med i verdens største korallrev, Great Barrier Reef. I tillegg var opplegget under turen veldig bra planlagt med en fantastisk guide, som kunne mye om landet og områdene rundt omkring. En tur det er definitivt verdt å få med seg».

Hilda: «Omtrent hver dag hadde vi nye og spennende aktiviteter i vente, og følelsen av at “nå kan det ikke bli bedre” streifet meg mange ganger».

IMG_9436

Dette var Tormod og Hilda sine opplevelser ved å gå på Australia Multisport linjen på Borgund Folkehøgskole. Nå har du også mulighet til å få en reise for livet med Multisport Australia på Borgund Folkehøgskole. Vi har fortsatt noen få ledige plasser!