Heisann og hoppsann alle sammen da var siste dagen her, og jeg har fått muligheten til å avslutte siste dagen av hele denne reisen med dere, så her er den. Idag startet vi dagen med å få i oss en god frokost på vårt 4 stjernes hotell, der maten var like høy standard som stjernene, med både Bacon å mye annet godt. Etter dette var det å hoppe inn i en minibuss, å ta turen til dyreparken der vi møtte på med store praktfulle vinger, i et stort bur like ved inngangen, noen av oss trodde den kanskje sjekket oss opp, siden den strekte vingene sine så fantastisk ut for oss, som at den var stolt over de.

Etter dette så gikk vi inn i dyreparken, å der møte det oss 3 guider, 2 på opplæring å 1 hoved guide. Vi ble kjørt rundt først med jeeper for å se på de ville dyrene i dyre parken, å der så vi dyr, som Tigere, jaguar, hyener, sjiraff, apekatter osv. Vi opplevde også 2 forskjellige dyre show, av blant annet falk, villsvin, ugle og mye forskjellig, Kim fikk også mulighet til å klappe ugla noe han syns var kjekt. Senere ble det papegøye show, dær papegøyene gjorde sykt mye morsomme triks, som å trø på biller, danse til sanger å rulle rundt, alle syns dete var en kjempe stor opplevelse, og spesielt Are og Kim koste seg kraftig, når de fikk ta bilde med disse morsomme krabatene.

Etter omvisning fikk vi en deilig lunsj, der vi spiste godt å slappet av i varmen utenfor en type restaurant eller kiosk på stede. Vi fikk også matet sjiraffene før lunsj, å alle syns det var så gøy, når Sjiraffen koste seg så godt, å siklet på Kim sin gips så den ble grønn prikkete. Til slutt var det, det vi hadde gledet oss mest til, bade med sjøløvene, de hard barka Karene Hallvard, Lars, Marcos og Tore gikk uti uten våtdrakt, menst Are og jentene tok på seg våtdrakta som de så veldig stilig ut i, Kim fikk ansvar å ta video av showet fra sidelinjenen, siden han har brekt foten, og alle koste seg extremt mye med å være med sjøløvene å gjøre forskjellige triks og ha det moro i vann, alle fikk seg noen smell kyss fra sjøløvene, til og med kamera mannen Kim slapp ikke unna (haha). Etter dette reiste vi fornøyde å mette på opplevelser hjem til hotellet, og noen timer etterpå avsluttet vi den felles turen vår med en deilig middag på Hotellet.

Da sier vi Takk for følge, å håper du har fulgt tiden vår i Island å Spania å hatt det like kjekt som oss. I morgen reiser vi hjem til Norge, å vi ønsker også Emma å Ingvild som blir igjen i 5 dager, 5 fantastiske dager 😃. Hadeeeeee !!!! 😃

Kim