På søndag startet vi tidlig da vi ble hentet allerede klokken 07.15. Vi ble da kjørt til Morning Star Baptist Church der vi var med på en gudstjeneste. Her ble vi møtt av vennlige smil og herlig gospelsang. Det var utrolig morsomt å oppleve, og noe helt annet enn det vi er vant til. På slutten av gudstjenesten fikk vi framføre en brudemarsj vi hadde øvd inn.

Etter gudstjenesten dro vi tilbake til kirken vi bor i for å synge under kirkekaffen. Dette ble til og med livestreamet, noe de hjemme syntes var veldig stas.

http://www.jazzchurch.us/live-stream.html

På ettermiddagen dro vi ned igjen til Congo Square for å høre på mer musikk. Da vi kom dit fikk vi se på en skolekonkurranse for brassband. Her var det mange talentfulle ungdommer som konkurrerte om pengepremier.
Neste ut på scenen var Corey Henry & the Treme Funktet, og til slutt hørte vi på Rebirth Brass Band.

IMG_0146 IMG_0147

 

Da festivalen var ferdig dro vi videre til Republic for en konsert med JoJo. Siden Victoria kjenner trommisen i oppvarmingsbandet, Stanaj, fikk vi gratisbilletter. Det var en fin opplevelse, og etter konserten var vi så heldige å få treffe trommisen, Joffen. Han flyttet fra Stryn til LA etter videregående for å satse på musikken. Vi syntes alle at han var veldig tøff som turte dette og møtet med han var inspirerende.

IMG_0145 IMG_0148

– Britt