Enda en dag i New Orleans, jazzens by, er over. I dag har vært den varmeste dagen til nå, og vi var heldige som hadde fri til å nyte en morgen i sol, med soling og basseng. Litt vasking av klær fikk vi også unnagjort.

Etter en rolig formiddag begynte noen å gå nedover mot byen, noen for spa, andre for litt sightseeing. Til slutt møttes alle utenfor Riverwalk, et kjøpesenter, før vi dro på the Creole Queen. Cruise på Mississippi med live jazzmusikk og middag var ikke feil. Vi fikk til og med brukt tid på det lille dansegulvet, noe bandet så ut til å like.

Igjen var det jo TC som tok oss med, og vi fikk høre litt om livet hans som musiker. Han har sunget siden han var fire år, og jobbet med musikk profesjonelt siden han var 17 og var i militæret. Kjente musikere han har varmet opp for er for eksempel Michael Jackson og Tina Turner. Tidligere jobbet han mye med rock, men i senere tid har han jobbet mer med gospel og jazz. Siden 1986 har han kommet til Norge for å synge på festivaler og konserter.

Vi i vokal føler oss veldig priveligerte som får være med og jobbe med en så dyktig mann som TC Hawkins, eller som Karoline kaller han, TJ.

For så summere opp, vi har hatt en fantastisk dag her i New Orleans, igjen. Tror i grunn vi ikke kommer til å få en dårlig dag her, men må jo si det for det!

Forresten, ble NCIS New Orleans filmet rett bortenfor her vi bor i dag, vi går forbi parken de filmet i hver dag på vei til sentrum. I dag ble vi stoppet av en mann, og vi måtte vente til det var klart til vi kunne gå forbi.

Av Yermant og Madeleine