Livet er fullt av fristelser! Det skal være sikkert og visst. Også her på solgården får vi prøvd oss i selvbeherskelse. Jeg vil kanskje kalle det VM i selvbeherskelse.

På RBF snakker vi litt om når det er greit å kose seg, og har kommet til enighet at det er greit ved lørdager og spesielle anledninger. På en tirsdag, midt i uka var altså ingen spesiell dag, noe som gjorde situasjonen litt vanskelig. Til lunsj satte de altså frem en diger sjokoladefontene så pensjonistene kunne kose seg til kaffen. Ingrid måtte puste både ti og hundre ganger i tvil på hvordan dette skulle gå!! Men jammen bestod ikke alle mann! Vi klarte nesten ikke tro våre egne øyne. Den som hadde det verst var nok Randi, som nettopp har kommet hit og er meget glad i noe til kaffen;) Men når vi ble enige om at det var enten da eller siste kvelden var ikke elevene ganske samstemte om at det var best å kose seg siste kvelden;) utenom Amanda da, hun bestemte seg for å gjøre omvendt, noe hun også klarte å holde seg til! Jeg kan ikke si annet enn at det fortjener en medalje til alle mann! Hvor mange folkehøyskoleelever hadde klart det?

DSC00447 DSC00449

(siden det ikke ble dokumentert i magen måtte det dokumenteres på mobilen;)

Men det finnes andre fristelser og fasiliteter som vi er flinke til å bruke! Denne dagen var vi med på minigolfturnering og Thomas stipp kom på en imponerende 2.plass, 1 poeng bak en pensjonist som var meget dårlig vinner, og brukte mye tid på å gni det inn dagen derpå;) Skal ikke undervurdere vinnerinnstinktet til den eldre garde;) Også det store sjakkbrettet ute på plassen, boccia, tennis, fantastisk turterreng og oppvarma badebasseng har vi brukt de siste dagene! Noe som smaker like godt, og ENDA bedre i lengden!!;)

DSC_5142 DSC_5152 DSC_5133 DSC00454 DSC00446 DSC00445 DSC00442 DSC00440 DSC_5136