Av Katerina og Jay

Enda en dag har gått her i New Orleans. Vår dag i dag begynte med «Church breakfast», det betyr at vi fikk spise frokost i kirken til TC før øvingen med gospelkoret. Maten besto av en type grøt, som minnet om risgrøt, smakfull pølse, eggerøre og hjemmelaget brød.

IMG_4868[1]

Etter frokosten var ferdig gikk vi inn i kirkerommet hvor vi ble plassert mellom kormedlemmene. Koret besto av en gjeng med voksne damer og menn med en fantastisk evne til å få oss til å føle oss velkomne. Korøvelsen var så energifyllt at man ikke skulle tro at miljøet rundt kunne være så tøft. Vi fikk lære hvordan å slippe alle hemninger som vi nordmenn er så kjent for. Her gjaldt det å synge ut for å berøre mest mulige mennesker. Under øvelsen ble rommet fylt av livlig sang fra kraftige sangstemmer.

11015173_10205012572092074_543640620_n

Etter øvelsen bar det avgårde til St. Patricks parade. Folk i forskjellige aldersgrupper gikk rundt i grønne klær og fargerike smykker. På gaten vi var i var det mange store busser som kjørte forbi. Bussene hadde forskjellige temaer, som kan sammenlignes med russebusser. På alle bussene var det folk som hev forskjellige ting til tilskuerne, blant annet fikk vi samlet sammen ganske mange perlekjeder i ulike farger.

IMG_4883[1]IMG_4901[1]IMG_4933[1]

I kveld fikk vi friheten til å gå rundt i byen på egenhånd. I den tiden ble det en del shopping og vi fikk oppleve enda mer av byen. En del av disse opplevelsene var en morsom bryllupsparade og en skrekkparade med folk som gikk med masker og skumle kostymer.

IMG_4980[1]