Hei hei!

Dagen startet med herlig morgenjogg langs strandpromenade, og de som var med fikk se en nydelig soloppgang. Så var det bare å spyle av seg svetten, smøre på seg solkrem og spise en god frokost før dagen for alvor kunne starte. I dag har nemlig de fleste av oss vært på havrafting! Dette var et frivillig opplegg som varte hele dagen, og de få som ikke ble med hadde en rolig dag ved lagunen.

jkj

Etter å ha fått på oss stingersuits som beskytter mot maneter, satte vi oss godt til rette i speedbåten, noen litt mer på kanten enn andre. Med god fart, mye vind og lette bølger var vi straks fremme ved en nydelig strand hvor vi stoppet for å ta noen bilder. De aller heldigste fikk se en skilpadde som koste seg på havoverflaten. Før vi visste ordet av det kom vi til enda en vakker strand, og her stoppet vi for å snorkle blant spennende korallrev og eksotiske fisker. Med dykkermaske, snorkel, svømmeføtter og gopro lå vi og plasket en liten stund før vi suste bort til neste stoppested, hvor de litt større fiskene befant seg.Disse var ikke av den sjenerte sorten, og mange fikk oppleve dem på ganske nært hold.fisk

 

Med alle mann om bord satte vi opp farten og hoppet greit i bølgene mot Whitsunday Islands National Park. Her gikk vi en liten tur opp mellom trærne til et fantastisk utsiktpunkt over Whitehaven Beach. De fleste av oss fikk nok både hjerter og stjerner i øynene av det nydelige synet som møtte oss på kanten. Kritthvite strender og asurblått hav så langt øye kunne se! Nede på stranden fikk vi god tid til å ta fine bilder, sende snaps, bade mer og leke oss i sanden. Det ble også servert et herremåltid av en lunsj på båten, før vi etter hvert vendte snuten hjemover.

bbhbh

Etter mange timer på havet satte vi alle stor pris på et deilig bad i hotellets avkjølende basseng, før vi hoppet inn i minibussen og kjørte ned til lagunen for middag og kveldssamling. En rolig og koselig avslutning på en dag fylt av sol, fart og spennende opplevelser!

 

Av Elisabeth og Bjørn Eivind