Første dag i Lima levde virkelig opp til forventningene, noe vi fikk erfart både da vi prøvde paragliding alene og da vi vandret gatelangs på kveldstid i byen.

Etter cirka en time i buss ankom vi ørkenen utenfor Lima. Der fikk vi fem minutter instruksjon før vi fikk på utstyret og tok sats for å fly ut fra sanddynene. Under de første flyturene fikk noen litt problemer med å lette, men dette ordnet seg til slutt da alle fikk teken på flyingen. Til tross for litt språkproblemer var alle instruktørene veldig hjelpsomme og vi følte vi var i gode hender.


1-IMG_4089

Førstemann med svev under glideren var Ingrid, noe som var modig med tanke på den lille opplæringa vi fikk.1-IMG_4071

Frida er klar for sin første tur. 1-IMG_4105

Alle var enige om at det har vært en sykt bra opplevelse å få prøve å paraglide på egenhånd, og i den forbindelse har vi satt sammen to dikt:

Peru,Peru?
Hvem er egentlig du?
Vi er i deg nu
Peru, Peru!

Nå skal vi ut å fly
Utenfor Lima by
Å sveve som en sky

En følelse så ny

1-IMG_4118

1-IMG_4134

1-IMG_4176

1-IMG_4189

Dessverre fikk dagens aktivitet en litt trist slutt. Vår nye venn og positive sjel, Oliver, ble raskt godt likt i gruppa da vi hadde fine øyeblikk med han i ørkenens store sandkasse. Latter og harmoni ble raskt til tårer og røde øyne, da han brutalt ble påkjørt av en blodlysten jeep som kun var interessert i å føle andres sorg.

Vår kjære venn Oliver

Vår kjære venn Oliver. RIP

Ellers ble dagen avsluttet med en felles middag med solnedgangen over havet i bakgrunnen.

Vi gleder oss til nye eventyr i morgen.

SNX hilsen Kristine og Olaug