Dagen i dag startet med en heftig diskusjon rundt frokostbordet. Knapt før folk hadde fått gnidd søvnen ut av øynene skulle det diskuteres, kverrulerest og argumenteres. Det viktige diskusjonstema var hva som var best frokost av pannekaker og omelett. Diskusjonen pågikk resten av dagen, til tross for at majoriteten av klassen så seg ganske ferdige med diskusjonen (og var enige om at pannekakene rulte).

Etter frokost ble vi kjørt til dagens første aktivitet; zip-lining. Denne aktiviteten førte oss ritignok ikke nærmere Machu Picchu, men det var en morsom start på dagen. Det var tilsammen 4 zip-liner vi fikk suse gjennom, på den ene fikk vi tilogmed kjøre tandem!

Neste post på programmet var å gå til Aquas Calientes. Turen gikk langs togskinnene i vekslende vær. Et stort høydepunkt for mange var da vi kunne se deler av bygningene på toppen av Machu Picchu og Huayana Picchu fra veien.

Det var en sliten og sulten gjeng som ankom Aguas Calientes, og vi hadde store forventninger til middagen som ventet oss. Middagen ble en velsmakende treretters, selv om vi fikk servert desserten før hovedretten. I tillegg var det en periode strømmen forsvant, men det løste de fint ved å lage romantisk stemning med stearinlys på bordet.

Kvelden fikk en tidlig slutt da vi fikk vite at vi i morgen skal opp kl. 04:00.
Machu Picchu, her kommer vi!!!

Av Linn Therese og Frida Orellana

(BILDER KOMMER, FEIL MED BLOGGTJENESTEN)